MissC - Design
Produktinformation | Köpinformation | Kontakt | Hem
Miss C - Design
MissC - Design
 
 
Material och Skötsel
Materialen i smyckena varierar. All metall som köps in ska enligt leverantörerna understiga gränsvärden för nickel enligt EU:s Nickeldirektiv (94/27/EG).

För att dina smycken ska hålla sig vackra längre är det viktigt att du sköter dem på rätt sätt. Torka av dina pärlor med en fuktig linneduk. Bomull har en uttorkande effekt på sötvattenpärlor och bör undvikas. Undvik kontakt med vatten, hudlotion, parfym, hårspray och dylika produkter då de kan skada pärlan eller missfärga metallen samt slita ner pläteringen. Rengör dina pärlsmycken regelbundet.

Silver och silverpläterat blir lätt missfärgat pga. svavel som bl.a. finns i luften. Rengör med medel utan slipeffekt, dessa kan även försiktigt användas på pläterat. Dock nöts pläteringen med tiden.
Men med rätt skötsel kan man fördröja detta men undvik att få medlet på pärlorna.

Förvara dina smycken undan sol. Då infärgade sötvattenspärlor, snäckskalspärlor och halvädelstenar kan blekas och förlora sin ursprungsfärg. Nämner det igen, undvik bomull då det torkar ut pärlan.

Alla sötvattenpärlor, snäckskalspärlor och halvädelstenar som jag använder mig av är äkta och kan skifta i färg och form. Vilket också hjälper till att skapa den unika känslan i smycket.

Då materialen varierar anges vad som används under varje enskilt smycke.

Special
Önskar du ändra material, färg eller form på ett smycke eller kort, eller har du kanske en egen idé, tveka då inte att ta kontakt med mig. Alla specialbeställningar fotograferas och skickas till dig för godkännande. När du är nöjd gäller betalning och leverans som vanligt. Se köpinformation.

 
 
 
 
 
 
Miss C - Design
© 2008 - 2019 MissC Design | Version 1.0 | Webbdesign av Patrick Arkley
Bella Vita
  Annons: